DATA TECHNIEK TRAININGEN:
Wegens diverse omstandigheden worden er voorlopig geen groepstrainingen (4 lessen voor 80,-) gegeven. Mogelijk vanaf augustus weer lessen. Er zijn gelukkig genoeg andere trainers in het land. Ga voor de trainerslijst naar de website van Leguano Nederland of Barefoot and More.

De lessen vinden plaats vanuit De Klimmuur Centraal, Dijksgracht 2 te A’dam.

Privé lessen kosten 50,- , houdt er rekening mee dat je om te leren rennen zeker 2 lessen nodig hebt. Je kan ook privé les volgen om je stabiliteit te leren vergroten, voeten sterker te maken, te leren hoe je natuurlijk wandelt en je balans verbetert. Lessen duren circa 1:15.

Train De TRAINER: coaching van 2,5 uur op voorwaarde dat je de techniek training eerder hebt gevolg, ervaring hebt met rennen en trainingen geven, het boek ‘ Barefoot, sterke voeten voor een gezond lijf’ kan dromen, genoeg weet van de anatomie vd mens om bewegingen te analyseren. Kosten 100,- en aanvragen via de mail.

FEEDBACK
Marcel: Heb er echt zin in om de verscheidene tips toe te gaan passen en weet/voel nu al dat het me verder helpt in het lopen. Ook je enthousiaste en open manier van les geven spreekt me aan, leuk, dankjewel!

Bob: Je kunt je niet voorstellen hoe dankbaar ik je ben dat ik zóveel kilometers zonder noemenswaardige blessures af heb mogen leggen! Echt, wie maar luisteren wilde, heb ik over natural running vertel.

Sander (workshop AtletiekUnie): Was een enorm leuke workshop en vol passie en inspiratie vertelde je over barefoot running, het was het laatste zetje wat ik nodig had! Ik heb direct 5fingers gekocht en ik ga er voor! I’am gonna be a barefooter!

NIEUWTJES:
1) Op 24 juni vindt het 4e landelijk Barefoot Evenement plaats in Hilversum. Er worden geweldige workshops gegeven en er zijn diverse stands met minimalistische schoenen. Zie voor informatie www.barefootevenement.nl ! Zie je dan.

2) Oktober 2016 kwam ‘Barefoot’ sterke voeten voor een gezond lijf’ uit. Dit is de Nederlandse vertaling van ‘Whole body Barefoot’ van Katy Bowman. Uitgever Gibbonuitgeefagentschap en vertaler Ruth Langemeijer. Om je te begeleiden bij de transitie van schoenen naar minimalistisch schoeisel of blote voeten. Boordevol oefening, kennis en quotes! Leuk voor jezelf of als cadeau! Te bestellen via www.gibbon.nl.
Flyer Barefoot Ned

3) De 4e barefoot Marathon (42,2 km) wordt gelopen einde zomer 2018 in Utrecht. Georganiseerd door Dave Hardy en compagnon. Wil je meedoen, super, mail mij dan even. Het is de bedoeling dat je deze M echt blootsvoets rent. De helft rennen is ook mogelijk in overleg en met enige afstemming.

PUBLICATIES zie ook pagina Artikelen:
Artikelen en interviews met Ruth Langemeijer van FeeTback-Amsterdam hebben in diverse bladen zoals Volkskrant Magazine, Spiegelbeeld, Te Voet, Healthy You, Krant vd Aarde en TQT gestaan en op diverse websites zoals Obstakels.com, ProRun.nl en Losseveter.nl enz.
Volkskrant Magazine 24-08-2013
Artikel Spiegelbeeld februari 2014
Artikel over Barefoot Evenement 2015 in TQT
Libelle maart 2017, Happy Feet.