DATA TECHNIEK TRAININGEN:
Wegens omstandigheden worden er voorlopig geen groepstrainingen gegeven. Er zijn gelukkig genoeg andere trainers in het land. Ga voor de trainerslijst naar de website van Leguano Nederland of Barefoot and More. Privé lessen geef ik wel, ik maak zeker tijd voor je vrij als je doorverwezen bent door 1 vd fysio’s of andere specialisten waar ik mee samenwerk (zie page Partners).

Privé lessen kosten 50,- , houdt er rekening mee dat je om te leren rennen zeker 2 lessen nodig hebt. Je bent van harte welkom met specifieke klachten. 1 les duurt circa 1:15. De lessen vinden plaats vanuit De Klimmuur Centraal, Dijksgracht 2 te A’dam.

Train De TRAINER: coaching van 2,5 uur op voorwaarde dat je de techniek training eerder hebt gevolg, ervaring hebt met rennen en trainingen geven, het boek ‘ Barefoot, sterke voeten voor een gezond lijf’ kan dromen, genoeg weet van de anatomie vd mens om bewegingen te analyseren. Kosten 100,- en aanvragen via de mail.

FEEDBACK
Carien: Dank voor je fijne loop-les. Ik loop nu steeds als een pinguïn met ei door de kamer en denk aan jou!

Marcel: Heb er echt zin in om de verscheidene tips toe te gaan passen en weet/voel nu al dat het me verder helpt in het lopen. Ook je enthousiaste en open manier van les geven spreekt me aan, leuk, dankjewel!

Bob: Je kunt je niet voorstellen hoe dankbaar ik je ben dat ik zóveel kilometers zonder noemenswaardige blessures af heb mogen leggen! Echt, wie maar luisteren wilde, heb ik over natural running vertel.

Sander (workshop AtletiekUnie): Was een enorm leuke workshop en vol passie en inspiratie vertelde je over barefoot running, het was het laatste zetje wat ik nodig had! Ik heb direct 5fingers gekocht en ik ga er voor! I’am gonna be a barefooter!

NIEUWTJES:
Robin Captijn, een echte voetspecialist, behandelt je graag als je specifieke voetklachten hebt. Kijk eens op zijn website: voet-specialist.nl, hij rijdt sinds kort rond met de Voettruck! Qua uitlijning zijn er in het land diverse docenten te vinden die opgeleid zijn door Katy Bowman, de moeite waard om door eens een workshop te volgen. Zo heb je Mina van Brunschot, Lucienne van Leeuwen en Linde Logtenberg.

PUBLICATIES zie ook pagina Artikelen:
Artikelen en interviews met Ruth Langemeijer van FeeTback-Amsterdam hebben in diverse bladen zoals Volkskrant Magazine, Spiegelbeeld, Te Voet, Healthy You, Krant vd Aarde en TQT gestaan en op diverse websites zoals Obstakels.com, ProRun.nl en Losseveter.nl enz.
Volkskrant Magazine 24-08-2013
Artikel Spiegelbeeld februari 2014
Artikel over Barefoot Evenement 2015 in TQT
Libelle maart 2017, Happy Feet.